Fotografisanje teambuilding-a

Dan ispunjen smehom, timskim duhom i nezaboravnim trenucima – upravo to je bilo ono što smo doživeli dok sam zajedno sa radnicima američke kompanije Bonfire istraživao čarobni Novi Sad.

Bio je to dan ispunjen raznolikošću: jutarnji poslovni sastanak u prelepom okruženju, gde su se ideje rađale pod suncem koje je obećavalo sjajan dan. Nakon toga, započela je avantura: šetnja vođena kroz centar Novog Sada, otkrivajući njegovu bogatu istoriju i kulturu. A onda, trenuci tišine i spokoja dok smo se zaputili u šetnju prelepnim Fruškom gorom, gde su priroda i harmonija ispunili svaku fotografiju.

Noć je donela zabavu i opuštanje – igrali smo bilijar i kuglali, stvarajući nove prijatelje i još više smeha. Bilo je to više od običnog teambuildinga; to je bilo iskustvo koje ih je obogatilo i povezalo, ali i ostavilo sa uspomenama koje će večno trajati.

Cenovnik

1h fotografisanja9,900 RSD
Više od jednog sataPopust u iznosu od 5% do 25%

Finalna cena zavisi od:

  1. Tipa događaja (koji mi govori kakvu opremu treba da ponesem)
  2. Sati koliko sati ću ukupno biti angažovan,
  3. Vremena za koje je potrebno da obrađene fotografije dostavim
Da li ću obraditi fotografije?

Naravno, obrada uključuje korekcije: svetlinu, konstrast, lepše boje, bolju kompoziciju … Kao na primerima koje vidiš na ovoj stranici.

U obradu nije uključen scenario: “Suzi nam struk i povećaj biceps”, jer takve stvari zahtevaju dosta vremena u Photoshopu. Umem to uraditi, ako mislite da će trebati takva vrsta korekcije napomenite i možemo se dogovoriti za cenu.

Koliko ću fotografija napraviti?

Ne štedim svoju opremu i svako ko mi priđe i izrazi želju da se fotografiše – naravno da ih fotografišem. U proseku na svakih sat vremena fotorafišem oko 150 fotografija.

Kada ću fotografije poslati?

Razumem da je svako nestrpljiv da vidi fotografije nakon što se događaj završi! Zbog toga se trudim da ih obradim i pošaljem u roku od 24h. Po dogovoru to može biti i brže.

Koliko dugo čuvam fotografije?

Fotografije cu cuvati godinu dana nakon fotografisanja.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno me kontaktiraj.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet mog rada, procitajte ocene koje su klijenti ostavili na Google Maps: