Zašto mislim da sam odličan fotograf za tvoje venčanje?

Fotoaparti su danas jeftini, a fotografa znaš barem nekoliko i sada razmišljaš koga da unajmiš?
Smelo je da pokušam da se opravdam, ali hajde da probam …


Prethodne 4 godine sam sarađujući sa fotografskim agencijama fotografisao preko 2,000 ljudi, različitih profila i profesija, dok sam 4 godine ranije, diplomirao na Akademiji Umetnosti.
Fotografisao sam i za nekoliko magazina, “Lepotu i Zdravlje”, napravio nekoliko reklamnih kampanja, i nadam se da sam jedini kome je Srpski Cosmopolitan ukrao fotografiju (i dobio odštetu).
Za to vreme sam naučio kako da se nosim sa različitim tipovima fotografije, svetlosnim situacijama i šta sve ljudi (ne)žele.
Pomoglo mi je da se snađem u realnim situacijiama, u mračnoj crkvi, loše osetljenom restoranu ili brzo odvijajućoj ceremoniji venčanja. Većinu fotogenicnih lokacija posećujem često i mogu ih prepoznati lako i pomoći tebi u odabiru. Fotogafija je moj poziv, a ne vikend poslić za brzu zaradu.
Vremenom sam razvio stil koji je najpre prirodan, naučio kako da pričam sa ljudima koje prvi put vidim i pomognem im da poziraju, kako da izgledaš prirodno i kada je pametnije da se malo sakrijem i stvari ne remetim u želji da budu spontanije.

Venčanja svakako zbog kompleksne organizacije uvek teku nepredvidivo. Stoga imam i rezervnu foto opremu i asitenta koji je spreman da “škljocne” tamo gde ja nisam, kod dobro raspoloženih gostiju na drugom kraju sale ili u pozadini gde nalazi skriveni detalj koji nije niko nije primetio.

Ovde je moj cenovnik za 2019-tu.

Dejana, Igor

Oni su odabrali da ih fotografišem brzo, tako da je sve ukupno trajalo 20 minuta.

Počeo sam da pravim jednu vrstu mini-videa, sklopljeno isključivo od fotografija, ovo je nesto što se dobije gratis.


Sonia, Dražen

Elegantan wedding book


Danijela, Vukašin

Kratka sesija,15 minuta na trgu mladenaca

vencanje novi sad

Marija, Ivan

Ovo venčanje je dobra prilika da objasnim moj stil, koji je najpre foto-žurnalitički.
Praktično to znaci za se trudim da budem neupadljiv, spontan i da istaknem najbolje u datoj situaciji. Verujem da ovaj način fotografisanja ističe iskrenu radosti svih prisutnih.

Cenovnik za 2019tu je ovde.