Zašto verujem da sam odličan fotograf za tvoje venčanje?

Kao profesionalni fotograf, razumem važnost fotografisanja posebnih trenutaka na Vašem venčanju.

Sa preko 10 godina iskustva i nakon studija na Akademiji Umetnosti, donosim bogato iskustvo i svestranost. Radio sam sa klijentima različitog tipa, moj rad je objavljivan u časopisima kao što su JOY, Profit magazin, „Lepota i zdravlje“, Cosmopolitan Srbija, kao i 20 različitih bilborda za Noć Istraživača”.

Dugogodišnje iskustvo me je naučilo da se krećem kroz širok spektar izazovnih okruženja, od slabo osvetljenih crkava do brzih svadbenih ceremonija. Usavršio sam svoje veštine u hvatanju prirodnih, iskrenih trenutaka i razvio stil komunikacije koji pomaže mojim klijentima da se osećaju opušteno pred kamerom.

Moj cilj je da napravim seriju fotografija koje zaista prikazuju suštinu dana Vašeg venčanja, odražavajući radost, ljubav.

Na dnu stranice možete naći cenovnik.

Čarolija Jesenjeg Venčanja

Sjajna energija, očaravajuća lokacija i prelepi mladenci učinili su ovo venčanje najdražim u prošloj godini, već i nezaboravnim događajem koji je zabeležen kroz objektiv sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Venčanje u crkvi
Lokacija: Alamaška Crkva, Novi Sad


Venčani par: Dejana, Igor

Kratka sesija do pola sata u “gradiću”, ispod Petrovaradinske Tvrđave.


Venčani par: Sonia, Dražen

Elegantan wedding book napravljen samo za njih i dostavljen poštom za Nemačku.

Format wedding booka je: 33cm x 28cm.

Primerak wedding booka, koji sam ja osmislio i dizajnirao. Sve fotografije su moje. Odštampan je online, putem stamparije www.blurb.com.

U pitanju je Flat-lay tehnika, koja omogucava da se pregib između dve stranice ne primeti. Zbog toga emotivni kadrovi, u kojima se naprimer mladenci poljube, kada se usne tačno nalaze na sredini stranice, ne izgledaju prelomljeno.

20 stranica, cena izrade je bila $115 + $40 poštarina za Nemačku. Uz 20% popusta ukupna cena izrade wedding booka ovako velikog formata je $134.


Venčani par: Danijela, Vukašin

Kratka sesija, 15 minuta na Trgu Mladenaca u Novom Sadu


Venčani par: Marija, Ivan

Celodnevno venčanje u Hotelu “Novi Sad”.


Cenovnik

Jedan sat fotografisanja – 8900 RSD.

Za preciznu cenu najbolje je da me kontaktirate, ponudiću popust ako se radi o celodnevnom fotografisanju.