Zašto mislim da sam odličan fotograf za tvoje venčanje?

Kao profesionalni fotograf, razumem važnost fotografisanja posebnih trenutaka na Vašem venčanju. Danas, uz dostupnost jeftinih fotoaprata i mobilnih telefona, izazovno je odlučiti se za pravog fotografa. Dozvolite mi da podelim zašto verujem da sam ja sam najbolja opcija za Vas.

Sa preko 10 godina iskustva i nakon studija na Akademiji Umetnosti, donosim bogato iskustvo i svestranost. Radio sam sa klijentima različitog porekla i zanimanja, i moj rad je objavljivan u časopisima kao što su „Lepota i zdravlje“, JOY, Profit magazin, kao i 20 različitih bilborda za Noć Istraživača”. U jednom slučaju su moje fotografije toliko dobro prihvaćene, da je časopis Cosmopolitan ukrao jednu moju fotografiju, ali sam uspeo da pregovaram o odšteti na sudu.

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo, naučio sam da se krećem kroz širok spektar izazovnih okruženja, od slabo osvetljenih crkava do brzih svadbenih ceremonija. Usavršio sam svoje veštine u hvatanju prirodnih, iskrenih trenutaka i razvio stil komunikacije koji pomaže mojim klijentima da se osećaju opušteno pred kamerom.

Moj cilj je da napravim kolekciju slika koje zaista prikazuju suštinu dana vašeg venčanja, odražavajući radost, ljubav i jedinstvene ličnosti vas i vašeg partnera. Trudim se da stvorim slike koje će biti dragocene za ceo život, i bila bi mi čast da budem deo posebnog dana.


Venčanje u crkvi
Lokacija: Alamaška Crkva, Novi Sad


Venčani par: Dejana, Igor

Kratka sesija do pola sata u “gradiću”, ispod Petrovaradinske Tvrđave.


Venčani par: Sonia, Dražen

Elegantan wedding book napravljen samo za njih i dostavljen poštom za Nemačku.

Format wedding booka je: 33cm x 28cm.

Primerak wedding booka, koji sam ja osmislio i dizajnirao. Sve fotografije su moje. Odštampan je online, putem stamparije www.blurb.com.

U pitanju je Flat-lay tehnika, koja omogucava da se pregib između dve stranice ne primeti. Zbog toga emotivni kadrovi, u kojima se naprimer mladenci poljube, kada se usne tačno nalaze na sredini stranice, ne izgledaju prelomljeno.

20 stranica, cena izrade je bila $115 + $40 poštarina za Nemačku. Uz 20% popusta ukupna cena izrade wedding booka ovako velikog formata je $134.


Venčani par: Danijela, Vukašin

Kratka sesija, 15 minuta na Trgu Mladenaca u Novom Sadu


Venčani par: Marija, Ivan

Celodnevno venčanje u Hotelu “Novi Sad”.


Cenovnik

Ukupno 1 sat fotografisanja (naprimer samo fotografisanje ceremonije kod maticara ili u crkvi)80€
Više od 1h fotografisanjaSvaki sat se naplaćuje 60€

Sve fotografije ću poslati digitalno u punoj rezoluciji. Imaćete privatnu galeriju na Internetu. Odatle ih možete jednim klikom sa gostima podeliti.

Ako želiš fotografije takođe mogu prodavati gostima tokom venčanja.

Da li mogu fotografije izraditi nakon venčanja za foto album?

Naravno! Mogu ih izraditi po redovnoj ceni iz foto radnje.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet mog rada, procitajte ocene koje su klijenti ostavili na Google Maps: