Intervju fotografije za casopis

Kako su moje fotografije postala kompanijska investicija?

Godina je bila 2018. kada me Bojan Simović, direktor Hormann Srbija, angažovao da fotografišem njegov portret i proizvode koje prodaju – industrijska garažna vrata. Bio je to značajan trenutak za njega, jer je intervju u Profit Magazinu obećavao da će privući pažnju poslovne zajednice i šire publike.

Kada me je kontaktirao, bio je svestan koliko je važno imati kvalitetne fotografije za promociju poslovanja i proizvoda. Odlučio se za moje usluge jer sam već imao impresivan portfolio i dobar glas u svetu fotografije.

Naš prvi susret bio je profesionalan i srdačan. Razgovarali smo o njegovim potrebama i ciljevima za fotografisanje. Shvatio sam koliko je važno da fotografije prenesu njegovu ličnost i prepoznatljivost kompanije Hormann Srbija.

Zajedno smo osmislili plan za sesiju fotografisanja koja bi najbolje istakla njegovu profesionalnost i industrijska garažna vrata. Pronašli smo odgovarajuće lokacije i postavke kako bismo postigli željeni efekat.

Tokom samog fotografisanja, atmosfera je bila opuštena, a Bojan je bio sjajan model. Nakon završetka fotografisanja, detaljno sam obradio fotografije kako bih istakao njihov kvalitet. Bojan je bio oduševljen rezultatima, a ja sam bio ponosan što sam mogao doprineti njegovom uspehu.

Fotografije su krasile stranice Profit Magazina. Kvalitet materijala je bio toliko dobar da je Bojan odlučio koristiti iste fotografije i godinu dana kasnije, 2019, u drugim medijima kao što su Blic, Nedeljnik, Bizlife i drugi.

Ovo iskustvo mi je pokazalo koliko je važno uložiti trud i posvećenost u svoj rad. Kada se profesionalnost i strast spoje, rezultati su zaista impresivni.

Intervju fotografije za casopis
Oktobar 2018 – Profit magazin ; sve fotografije su moje
fotografija za intervju za novine
Septembar 2019 – Bizlife intervju ; ista fotografija iz Profit magazina je koriscena i za Bizlife intervju
fotografija za novine za intervju
Maj 2019 – Blic intervju ; ista fotografija iz Profit magazina je koriscena i za Blic intervju